E oglasi E oglasi spletna stran kjer se pišejo oglasi
 • Ugodna optimizacija spletnih strani

  Feb 21

  Kako lahko pridete do ugodne optimizacije spletnih strani.

  Nekaj kar ni precej težko lahko naredite sami, da se vam pod ključnimi besedami, ki so pomembne za vašo spletno stran  v iskalniku ponavlja spletna stran višje ali zelo visoko. Prvo kar je najbolj važno na spletni strani je besedilo ali vsebina. Vsebine mora biti zelo veliko in samo vi lahko iz svojih izkušenj napišete veliko na svoji spletni strani.

  Tudi če ne znate dovolj dobro pisat lahko napišete s svojimi besedami in to besedilo daste potem lektorirati. Lektoriranje je danes zelo poceni tako, da za vašo spletno stran ne boste potrebovali celega premoženja.

  Optimizacija spletnih strani potrebuje veliko kvalitetnega besedila ali več od konkurence odvisno kaj dela konkurenca v vašem poslu, če ima na spletni strani samo pet stavkov je potem za vašo spletno stran dovolj deset ali več stavkov.

  Če naredite vašo stran zanimivo in berljivo to pa pomeni, da obiskovalec dobi tisto kar je iskal in se na njej zadrži dalj časa ste za optimizacijo spletnih strani naredili že več kot 50 odstotkov. Če ostanete pri tem se še vedno ne bo stean pojavljala visoko pod zadetki tako, da morate pridobiti še nekaj zunanjih povezav. Povezave lahko naročite tudi pri našem podjetju to pomeni da napišemo članek za vašo stran in dobite iz tega članka eno povezavo. Cena za tako povezavo iz bloga je okoli 15 eur

  Število povezav ki jih rabite pa je odvisna spet od konkurence za lažje ključne besede je dovolj od 10 do 20, če je pa ključna beseda težja pa je lahko tudi če sto povezav ali več.

  Že z nekaj povezavami lahko izboljšate svojo uvrstitev tako da se vam sigurno splača na dolgi rok.

  Za povpraševanje nas kontaktirajte na spletni strani Ugodna optimizacija spletnih strani

   

Comments are closed.